Ο πλούτος της φύσης σε κάθε σταγόνα

Εμείς στη ΝΟΥΝΟΥ 85 χρόνια τώρα αγαπάμε το γάλα. Κάθε μέρα φροντίζουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας το ΝΟΥΝΟΥ Family, ένα γάλα γεμάτο με τα καλά της φύσης! Και αυτό το νιώθετε στη μοναδική γεμάτη γεύση του, σε κάθε γουλιά…

Γάλα εξαιρετικής ποιότητας από τη φύση

Εμείς στην ΝΟΥΝΟΥ δείχνουμε την αγάπη και την φροντίδα μας από τα πρώτα στάδια της παραγωγής του γάλακτος γιατί γνωρίζουμε πως καλά φροντισμένες και υγιείς αγελάδες δίνουν γάλα άριστης ποιότητας!

Το πρόγραμμα υποστήριξης και διασφάλισης ποιότητας ΝΟΥΝΟΥ συναντά το μεράκι των συνεργαζόμενων κτηνοτρόφων και η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα μας μεταφέρει την τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία μας, φροντίζοντας να εφαρμόζονται πρακτικές που καλύπτουν όλες τις πτυχές της σωστής και συμβατής με το περιβάλλον κτηνοτροφίας.

Έτσι είμαστε σίγουροι ότι παίρνουμε το καλύτερο που έχει να μας προσφέρει η φύση και το αποτέλεσμα είναι το ΝΟΥΝΟΥ Family, ένα γάλα άριστης ποιότητας, το γάλα που εσείς και οι αγαπημένοι σας αξίζετε!

Η συσκευασία μας είναι ένας ακόμη τρόπος να δείξουμε την δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα και τον έμπρακτο σεβασμό μας για τη φύση. Η χάρτινη ασηπτική συσκευασία Tetra Pak® βοηθά το NOYNOY Family να διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά, το άρωμα και την πλούσια γεύση του χωρίς την ανάγκη συντηρητικών! Πιο συγκεκριμένα:
 • Η συσκευασία του γάλακτος πραγματοποιείται απουσία αέρα και δεν επιτρέπει την εισχώρηση βλαβερών στοιχείων τη στιγμή που συσκευάζεται.
 • Αποτελείται από πολλαπλά στρώματα, που κλείνουν ερμητικά το NOYNOY Family και το προστατεύουν από την υγρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος, το οξυγόνο, το φως και τους μικροοργανισμούς.
 • Είναι ανανεώσιμη και ανακυκλώσιμη! Κατασκευάζεται από ανανεώσιμα υλικά σε ποσοστό σχεδόν 75% ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της μπορούν να ανακυκλωθούν.

Εγγύηση ΝΟΥΝΟΥ σε όλα τα στάδια

Το πως παράγουμε το ΝΟΥΝΟΥ Family έχει για εμάς πρωταρχική σημασία! Γι’ αυτό εστιάζουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας για να διασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας ΝΟΥΝΟΥ.

Ακολουθήστε τη διαδρομή του ΝΟΥΝΟΥ Family από την φάρμα στο ποτήρι σας.

Ξεκινάμε από την φάρμα...

Είμαστε περήφανοι για το γάλα που συλλέγουμε καθημερινά από τις συνεργαζόμενες κτηνοτροφικές μονάδες μας. Επιλέγουμε τους καλύτερους κτηνοτρόφους, και αυτοί μας εμπιστεύονται το γάλα τους. Δίπλα τους, σε κάθε βήμα παραγωγής του γάλακτος, ελέγχουμε την πορεία του για να είμαστε σίγουροι ότι παίρνουμε γάλα αγνό και θρεπτικό, από τη φύση ....

...και με πολλή φροντίδα...

Το γάλα παραλαμβάνεται σε ιδανική θερμοκρασία που παραμένει σταθερή σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς του έτσι ώστε να φτάνει σε άριστη κατάσταση από τις φάρμες στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα

...δημιουργούμε το NOYNOY Family…

Με φροντίδα ελέγχουμε και συσκευάζουμε το γάλα μας στην ασφαλή συσκευασία Tetra Pak® που διαφυλάσσει την υψηλή διατροφική του αξία και την πλούσια γεύση του

...για να το απολαμβάνετε κάθε μέρα!

Tο ευρύ δίκτυο διανομής μας, επιτρέπει στο ΝΟΥΝΟΥ Family να φτάνει σε εσάς και τους αγαπημένους σας καθημερινά. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη ενός γάλακτος με όλα τα καλά της φύσης… σε κάθε γουλιά!

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά

Η πλούσια γεύση του ΝΟΥΝΟΥ Family είναι ένας ικανός λόγος να «κεράσετε» τον εαυτό σας ένα ποτήρι γάλα! Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο είναι πως απολαμβάνοντας την μοναδική του γεύση κάνετε καλό στον οργανισμό σας καθώς το γάλα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές θρεπτικών συστατικών. Είναι μια γενναιόδωρη συνεισφορά της φύσης για μια καλά ισορροπημένη διατροφή.
Το γάλα είναι θρεπτικό από τη φύση του! Οι επιστήμονες έχουν ήδη ανακαλύψει πάνω από 400 συστατικά στο γάλα που είναι σημαντικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Δείτε τι ρόλο παίζουν στο σώμα μας 6 από τα 400 σημαντικά θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν φυσικά στο γάλα!

Πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για την κατασκευή των δομικών στοιχείων του ανθρώπινου σώματος, όπως οι μύες και τα οστά. Το γάλα αποτελεί σημαντική πηγή πρωτεϊνών και μάλιστα οι πρωτεΐνες που περιέχει είναι υψηλής ποιότητας:

 • Περιέχουν όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 11 αμινοξέων που είναι απαραίτητα για μια υγιεινή διατροφή και τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει το σώμα και πρέπει να ληφθούν από τα τρόφιμα
 • Οι πρωτεΐνες του γάλακτος είναι εύπεπτες (95%) με αποτέλεσμα τα αμινοξέα να είναι άμεσα διαθέσιμα για το σώμα.

Φώσφορος

Μαζί με το ασβέστιο, ο φώσφορος είναι ένα δομικό συστατικό του σκελετού. Το γάλα περιέχει και τα δύο μέταλλα. Ο φώσφορος επίσης εμπλέκεται στην απελευθέρωση της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα. Είναι διαθέσιμος σε όλα σχεδόν τα προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης όπως το γάλα, τα ψάρια, το κρέας και το ψωμί.

Ασβέστιο

Το γάλα είναι παγκοσμίως γνωστό για την βιοδιαθεσιμότητα του σε ασβέστιο. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και των δοντιών. Όλα μας τα οστά κάθε λίγα χρόνια ανανεώνονται. Σε όλα τα στάδια της ζωής χρειαζόμαστε ασβέστιο για τη διατήρηση αυτής της συνεχούς διαδικασίας. Αλλά δεν είναι μόνο το ασβέστιο που απαιτείται για την καλή υγεία των οστών. Η Βιταμίνη Β2 και τα μέταλλα όπως, ο φώσφορος και οι πρωτεΐνες του γάλακτος εμπλέκονται επίσης σε αυτή τη διαδικασία.

Βιταμίνη Β2

Το γάλα είναι πηγή βιταμίνης Β2. Η βιταμίνη Β2 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας από τους υδατάνθρακες και τα λίπη.

Η βιταμίνη Β2 περιέχεται στο γάλα, αλλά είναι επίσης διαθέσιμη και σε μικρές ποσότητες στο κρέας, στα λαχανικά και στα φρούτα αλλά και στο ψωμί.

Βιταμίνη Β12

Το γάλα είναι μία σημαντική πηγή βιταμίνης Β12. Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την πέψη της τροφής και τον μεταβολισμό μας. Συμμετέχει επίσης στο νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα, στην παραγωγή των ερυθροκυττάρων του αίματος και στην ενεργειακή απόδοση -το μεταβολισμό.

Η βιταμίνη Β12 εμφανίζεται μόνο στα ζωικά προϊόντα, όπως κρέας, ψάρια, και γαλακτοκομικά προϊόντα και δεν υπάρχει στη φύση σε φυτικά τρόφιμα. Οι άνθρωποι που δεν τρώνε κρέας ή ψάρια μπορούν να λάβουν τη βιταμίνη Β12 με φυσικό τρόπο από το γάλα.

Κάλιο

Το κάλιο εμπλέκεται στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Το κάλιο βοηθά στον έλεγχο της αυξημένης αρτηριακής πίεσης που προκαλείται από την περίσσεια νατρίου (αλάτι).

«Γεμάτη» γεύση που όλοι αγαπάνε

Ένα δροσερό ποτήρι ΝΟΥΝΟΥ Family είναι αρκετό για να σου χαρίσει μια απολαυστική γευστική εμπειρία! Δοκίμασε το με διάφορους συνδυασμούς και κάνε το πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, ακόμα πιο γευστικό και θρεπτικό. Γιατί η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται…!

Πρωινό με φρούτα και δημητριακά

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Πλήρες
 • 2 φρούτα εποχής
 • 1 φλιτζάνι δημητριακά
 • Μέλι

Κόβουμε τα φρούτα εποχής σε κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το αγαπημένο μας γάλα NOYNOY Family Πλήρες και ύστερα ρίχνουμε τα δημητριακά. Τέλος,από επάνω, βάζουμε μία κουταλιά μέλι. Το ιδανικό γεύμα για να πάρουμε ενέργεια και να ξεκινήσουμε τη νέα εβδομάδα!

Παγωμένο πρωινό με πορτοκάλι

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Ελαφρύ
 • 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
 • 1 φλιτζάνι κρύο νερό
 • 1 βανίλια
 • 10 παγάκια

Ρίχνουμε το αγαπημένο μας NOYNOY Family Ελαφρύ και όλα τα άλλα συστατικά στο μπλέντερ και ανακατεύουμε στη δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε λίγα-λίγα τα παγάκια και ανακατεύουμε ξανά μέχρι η υφή να γίνει κρεμώδης σαν smoothie. Το πιο γρήγορο αλλά υπέροχο πρωινό για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας!

Λαχταριστό Πρωινό με Αυγά

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Πλήρες
 • ½ ποτήρι γάλα NOYNOY Family Ελαφρύ
 • Λίγο βούτυρο
 • 2 φρέσκα αυγά
 • Αλάτι και Πιπέρι
 • Μέλι

Τοποθετούμε το NOYNOY Family Ελαφρύ και το βούτυρο μέσα σε ένα μικρό τηγάνι. Όταν βράσουν, προσθέτουμε μέσα τα αυγά, διαλύοντάς τα αμέσως. Ανακατεύουμε με κινήσεις μπρος και πίσω, ώστε να ψηθούν τα αυγά μέσα στο γάλα και να γίνουν αφράτα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και όταν έχει απορροφηθεί το γάλα, βγάζουμε τα αυγά με μία σπάτουλα και τα σερβίρουμε επάνω σε μία φέτα ψωμί βάζοντας δίπλα και το ποτήρι με το αγαπημένο μας NOYNOY Family Πλήρες. Το τέλειο πρωινό για το ξεκίνημα της ημέρας!

Πρωινό με Μπανάνα 4 Μπισκότα

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Ελαφρύ
 • 1 μπανάνα
 • 4 μπισκότα ολικής άλεσης
 • Μέλι

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αγαπημένο μας NOYNOY Family Ελαφρύ και αφού κόψουμε την μπανάνα σε ροδέλες, την προσθέτουμε. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε και αυτά στο μπολ μαζί με το μέλι. Το μόνο τόσο γευστικό αλλά και τόσο υγιεινό πρωινό!

Πρωινό με Μήλο-Βρώμη-Φύτρα

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Άπαχο 0%
 • 1 κουταλιά της σούπας φύτρα
 • 1 κουταλιά της σούπας βρώμη
 • 100γρ. γιαούρτι NOYNOY Classic 2%
 • Μέλι
 • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
 • 1 μήλο τριμμένο στον τρίφτη

Μουσκεύουμε τη βρώμη και τα φύτρα στο αγαπημένο μας NOYNOY Family Άπαχο 0%. Ανακατεύουμε το μίγμα με το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τo μήλo. Το αγαπημένο μας πρωινό για μία από τις πιο αγαπημένες μας μέρες!

Σοκολατένιο Πρωινό με φρούτα

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Πλήρες
 • 2 κουταλιές της σούπας δημητριακά
 • 1 μπανάνα ή λίγες φράουλες
 • 1 κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη
 • Κουβερτούρα

Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα και το βάζουμε σε ένα μπολ διαλύοντας μέσα τη μαύρη ζάχαρη. Προσθέτουμε στο μπολ τα δημητριακά και το φρούτο, κομμένο σε μικρά κομμάτια. Τρίβουμε την κουβερτούρα με έναν τρίφτη από επάνω. Ένα απολαυστικό πρωινό που μας γεμίζει ενέργεια!

Πρωινό με Βρώμη και Μέλι

  Θα χρειαστούμε:
 • 1 ποτήρι γάλα NOYNOY Family Ελαφρύ
 • 4 κουταλιές της σούπας βρώμη
 • Μέλι

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 4 κουταλιές της σούπας βρώμη και το αγαπημένο μας NOYNOY Family Ελαφρύ. Βράζουμε το μίγμα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις η κρέμα μαλακώσει, σε περίπου 10 λεπτά, προσθέτουμε λίγο μέλι. Έτοιμο! Ένα υπέροχο ζεστό πρωινό, ό,τι πιο δυναμωτικό για να αρχίσουμε την ημέρα μας.