Όλα αρχίζουν από τη γέννησή μας,
με τον πρώτο θηλασμό.
90+ χρόνια τώρα, αποστολή μας είναι να μεγαλώνουμε δυνατές οικογένειες!
Με ποιότητα και αφοσίωση, παρέχουμε τα καλύτερα διατροφικά εφόδια για μικρούς
και μεγάλους, ώστε να μπορούν κάθε μέρα να προχωρούν μπροστά και
δυνατά…πάντα μέσα από τη δύναμη του γάλακτος!
NOYNOY... 90+ χρόνια
μεγαλώνει δυνατές οικογένειες.

Η ιστορία μας ξεκινά με υπερηφάνεια πριν από 90+ χρόνια με το πρώτο ζαχαρούχο γάλα ΝΟΥΝΟΥ. Σειρά είχε το ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ, που αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο!
Στο πέρασμα των χρόνων, αυτό το μικρό κουτάκι απέκτησε τη γωνιά του στο ντουλάπι κάθε σπιτιού και το όνομα «ΝΟΥΝΟΥ» πήρε την πρώτη θέση στην καρδιά κάθε οικογένειας.

Μέσα από μοναδικά προϊόντα γάλακτος, παιδικές τροφές, τυριά, γιαούρτια, κρατήσαμε ζωντανή αυτή τη σχέση, με καθημερινή φροντίδα. Πάντα διατηρώντας την υψηλή θρεπτική αξία και άριστη ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα.
Γιατί για περισσότερα από 90 χρόνια τώρα, βασιζόμαστε στην αληθινή δύναμη του γάλακτός μας και στη φιλοσοφία μας που θέτει τη δύναμη της οικογένειας πάντα πρώτη προτεραιότητα. Έτσι, έχουμε μάθει να μεγαλώνουμε γενιές και γενιές και έτσι θα συνεχίσουμε!

Η δύναμη του γάλακτος κάθε
μέρα στο τραπέζι σας!

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Με ΝΟΥΝΟΥ Family & ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ, φροντίζουμε για ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα μας!
Το διάλειμμα όμως είναι κι αυτό απαραίτητο. Τι καλύτερο από ένα θρεπτικό και δυναμωτικό γεύμα; Ανάμεσα σε «μεΓάλα τοστάκια» με ΝΟΥΝΟΥ Gouda, «μεΓάλα» σάντουιτς με ΝΟΥΝΟΥ Emmental και «μεΓάλα σνακ» ΝΟΥΝΟΥ Snacking, δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε!
Κι αν η μέρα μας εξακολουθεί να είναι γεμάτη και απαιτητική… το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό είναι εκεί, για να μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε. Όμως, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε και από οποιαδήποτε κουζίνα! Οι κρέμες γάλακτος και τα βούτυρα ΝΟΥΝΟΥ δίνουν γεύση και θρεπτικότητα στις δημιουργίες μας.

Και δε σταματάμε εδώ! Σήμερα, αφουγκραζόμενοι τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέα μοναδικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας, όπως το ΝΟΥΝΟΥ Family Lactose Free και NOYNOY Family Bio, για να καλύψουμε κάθε διατροφική ανάγκη.
Και φυσικά με την πολύχρονη εξειδίκευσή μας, είμαστε συνέχεια δίπλα στις μαμάδες, παρέχοντας εμπλουτισμένα προϊόντα που καλύπτουν τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες των παιδιών τους, συμβάλλοντας στη σωστή ανάπτυξή τους ανάλογα με την ηλικία τους.

Το όραμά μας για ένα
βιώσιμο αύριο
Μένοντας πιστοί στο όραμά μας για μια καλύτερη ζωή και ένα πιο βιώσιμο αύριο σήμερα και για τις επόμενες γενιές, ενισχύουμε το θετικό μας περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, αλλά και σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής των προϊόντων μας. Έτσι, συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, φροντίζουμε να περιορίσουμε τη χρήση άσκοπης ενέργειας, αλλά και φυσικών πόρων και να υιοθετήσουμε εταιρικές πρακτικές πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Εδώ θα μάθετε αναλυτικά για τη στρατηγική βιωσιμότητας της εταιρείας μας.

Βιώσιμη συσκευασία

Όλες μας οι συσκευασίες γάλακτος ψυγείου, που παράγονται στο Πρότυπο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, ανανεώνονται σε νέες, καινοτόμες και οικολογικές από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουμε στην αναγέννηση των δασών και άλλων φυσικών πόρων, στη μείωση της χρήσης πλαστικού από πετρέλαιο και στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που χρησιμοποιεί τη νέα πρωτοποριακή οικολογική συσκευασία Tetra Pak®, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και την ελληνική κοινωνία. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, για τα υπόλοιπα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ που πρόκειται να ακολουθήσουν μετά την κατηγορία γάλακτος, γιατί μαζί θα χτίσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, γεμάτο δύναμη για όλους!