1929
H ιστορία του ΝΟΥΝΟΥ στην Ελλάδα ξεκινά πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τα πρώτα χαρτοκιβώτια ζαχαρούχο γάλα LaNOYNOY (η τροφός) αποκλειστικά για τον στρατό.
1936
Η επωνυμία απλοποιείται σε NOYNOY (παραλείποντας το άρθρο "La").
1949
Την εισαγωγή του ΝΟΥΝΟΥ αναλαμβάνει η Καρακώστας / ΓΕΝΚΑ και το εβαπορέ γάλα ΝΟΥΝΟΥ γνωρίζει τεράστια επιτυχία µε το πλήρες.
1956
Εισάγεται στην ελληνική αγορά το πρώτο προϊόν των παιδικών τροφών ΝΟΥΝΟΥ, η Κρέμα ΝΟΥΝΟΥ με γεύση Βανίλια, ενώ ακολουθεί η Κρέμα Φαρίν Λακτέ, γιατί … «Η πρώτη λέξη είναι ΝΟΥΝΟΥ».
1967
Προβάλλεται η πρώτη διαφήμιση του ΝΟΥΝΟΥ στον κινηματογράφο.
1983
Ιδρύεται η θυγατρική της Friesland στην Ελλάδα και πετυχαίνει μεγάλη ανάπτυξη με μία διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα προϊόντων.
1986
Tο συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Light, καθώς και οι ατομικές
μερίδες γάλακτος εισάγονται στην ελληνική αγορά.
1989
Αλλάζει η συσκευασία ΝΟΥΝΟΥ και η θηλάζουσα Ολλανδέζα κρατά πλέον
τουλίπες με το γνωστό σε όλους μας…
«Γάλατα υπάρχουν πολλά ΝΟΥΝΟΥ όμως, ένα».
1991
Λανσάρονται τα ειδικά τροποποιημένα συμπυκνωμένα γάλατα Noulac και ΝΟΥΝΟΥ kid και ολοκληρώνεται η τριπλέτα… «Γιατί κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες και τις δικές της αγάπες».
1995
Επεκτείνεται στην αγορά των προϊόντων ψυγείου με την Κρέμα Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ, που αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία ενός δικτύου διανομής κρύων προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και … «Ήρθε κι έδεσε».
1996
Το ΝΟΥΝΟΥ οδηγεί στη δημιουργία νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας συστήνοντας στο καταναλωτικό κοινό το πρώτο γάλα υψηλής παστερίωσης ΝΟΥΝΟΥ Family για «γεύση και διάρκεια χωρίς συντηρητικά».
2000
Το NOYNOY Calciplus, προϊόν γάλακτος, το πρώτο λειτουργικό γάλα για την καταπολέμηση της οστεοπόρωσης, εισάγεται στην αγορά.
2003
Δημιουργείται το Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα.
2004
Η εγχώρια παραγωγή εξελίσσεται με το υπερσύγχρονο Πρότυπο Εργοστάσιο παραγωγής στην Πάτρα. Τα γιαούρτια ΝΟΥΝΟΥ αποτελούν γεγονός και «Τώρα τρώμε τη ζωή με το κουτάλι!».
2007
«Ζούμε μεγάλες στιγμές», καθώς η ποιότητα ΝΟΥΝΟΥ χαρακτηρίζει πλέον και το τυρί. Το λανσάρισμα του ΝΟΥΝΟΥ Gouda αλλάζει τα δεδομένα κάνοντας το τόστ…τοστάκι γάλακτος.»
2010
Η Friesland συγχωνεύεται με την Campina και δημιουργείται η FrieslandCampina, εντάσσοντας στη γκάμα της τα προϊόντα με τις επωνυμίες MILNER και FINA.
2011
Δημιουργείται νέα μονάδα στην Πάτρα με 4 καινούργιες γραμμές παραγωγής γάλακτος, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και λειτουργία σε 24ωρη βάση, ενώ μεταφέρεται η παραγωγή κρύων προϊόντων από την περιοχή Kalkar της Γερμανίας στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ Πάτρας, «γιατί αυτός ο τόπος αξίζει το ποτήρι πάντα γεμάτο».
2013

Ο νέος «αρχιτεκτονικός» σχεδιασμός των συσκευασιών δίνει στο ΝΟΥΝΟΥ μια ανανεωμένη ταυτότητα.

Λανσάρεται το επαγγελματικής χρήσης γάλα ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD, για την αγορά του καφέ.

2015

«Στρώνουμε Τραπέζι» με τις νόστιμες συνταγές και γεύσεις από το ΝΟΥΝΟΥ cooking platform με τα νέα προϊόντα μαγειρικής ΝΟΥΝΟΥ Βούτυρο και ΝΟΥΝΟΥ Soft, μπαίνοντας «βουρ στο βούτυρο».

Δημιουργείται το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί», που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα περισσότερα από 5.100.000 ποτήρια γάλα.

2017
Με το λανσάρισμα του ΝΟΥΝΟΥ Emmental τα απλά σάντουιτς γίνονται «μεγάλα», ενώ τον ίδιο χρόνο «ήρθε» το νέο ΝΟΥΝΟΥ «Γεύσεις Σπιτικές», ένα προϊόν ιδανικό για μαγειρική και ζαχαροπλαστική.
2018
Διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο Διαγωνισμός Καινοτομίας ΝΟΥΝΟY Idea Challenge από τη FrieslandCampina Hellas – NOYNOY σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και την Εταιρεία Break-Even Consulting, με στόχο να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας και να δημιουργήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.
2019
Το ΝΟΥΝΟΥ γιορτάζει τα 90 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά λανσάροντας το νέο NOYNOY στραγγιστό, το ΝΟΥΝΟΥ Family Χωρίς Λακτόζη, και το ΝΟΥΝΟΥ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.
2021
Η οικογένεια ΝΟΥΝΟΥ υποδέχεται το νέο αγνό βιολογικό γάλα NOYNOY Family Bio σε πρωτοποριακή οικολογική συσκευασία γιατί… «με ένα ποτήρι κάθε πρωί έχουμε σε ένα λεπτό τη βιολογική φόρτιση που χρειαζόμαστε, για να ξεκινήσουμε δυνατά τη μέρα μας!». Επιπλέον, εισάγεται το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό στην κατηγορία του 1Κg.