ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
26/01/2023

Η οικογένεια ΝΟΥΝΟΥ Family μεγαλώνει και συστήνει με μεγάλη περηφάνια το νέο αγνό βιολογικό γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family BiΟ, ενισχύοντας την ηγετική θέση της στο ψυγείο.

 

Το ΝΟΥΝΟΥ Family Bio φροντίζει και εμάς και το περιβάλλον! Γιατί;

  • Γιατί προέρχεται από καλοζωισμένες αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και παράγεται στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ της FrieslandCampina Hellas στην Πάτρα, σύμφωνα με όλους τους Ευρωπαϊκούς κανόνες βιολογικής παραγωγής και την πιστοποίηση του Οργανισμού TUV HELLAS (TUV NORD).
  • Γιατί πρωτοπορεί, επιλέγοντας μια νέα μοναδική οικολογική συσκευασία από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές. Το 60% του πλαστικού είναι από ζαχαροκάλαμο αντί από πετρέλαιο και το σύνολο του χαρτιού προέρχεται από πιστοποιημένα δάση FSC® και από άλλες ελεγχόμενες πηγές. Έτσι, η εταιρεία φροντίζει για τη διατήρηση και αναγέννηση των δασών και υποστηρίζει τη βιώσιμη παραγωγή ζαχαροκάλαμων. Παράλληλα, συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για το μέλλον μειώνοντας  κατά 19% οι εκπομπές του CO2*.

 

 

 

Χάρη στη αναγνώριση και την ψήφο εμπιστοσύνης των καταναλωτών, αναδείχθηκε ως Προϊόν της Χρονιάς 2022 στον μεγαλύτερο θεσμό διεθνώς σχετικά με την προϊοντική καινοτομία, κάνοντας τη διαφορά στην κατηγορία ‘’Βιολογικό γάλα’’.

 

*συγκριτικά με τη βασική συσκευασία Tetra Brik® Aseptic Edge 1L

 

Βιολογική φόρτιση στο πρωινό!

Φροντίδα στο περιβάλλον!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13/06/2023

Το επαγγελματικό προϊόν ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD ΟΑΤ πρόκειται για ένα νέο εξαιρετικό ρόφημα βρώμης για τον καφέ! Μια απολαυστική και φυτική επιλογή από τη ΝΟΥΝΟΥ!