ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
16/05/2022

Το ΝΟΥΝΟΥ Family, σε συνεργασία με τη we4all μας προσκαλεί να συμβάλουμε όλοι μαζί στην αναδάσωση και ανάπλαση των τριών πληγεισών περιοχών της Ελλάδος, με σεβασμό στις ανάγκες κάθε περιοχής, και δεσμεύεται για τη συντήρησή τους για τα επόμενα 2 χρόνια.

Οι περιοχές που θα πραγματοποιηθεί η αναδάσωση είναι:

 

Συνολικά θα φυτέψουμε 5.000 δέντρα!

Γίνε κι εσύ μέρος της προσπάθειάς μας και πες μας πού θα ήθελες να φυτέψουμε ακόμα περισσότερα δέντρα, με τη ψήφο σου, εδώ www.nounou.gr/familyanadasosi .

Η συμμετοχή στην ενέργεια δεν προϋποθέτει αγορά προϊόντων ή καταχώρηση στοιχείων, παρά μόνο την επιλογή της περιοχής που ο καθένας από εμάς επιθυμεί να πρασινίσει. Η αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβριο του 2022 και στις 3 περιοχές. Η κατανομή ανάπεριοχή των 5.000 δέντρων θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, με κατ’ ελάχιστο 800 δέντρα ανά περιοχή.

Μόλις η ψηφοφορία τελειώσει, και διαμορφωθούν τα τελικά αποτελέσματα, θα προβούμε στην αναδάσωση των τριών πληγεισών περιοχών, της Β. Εύβοιας, του Υμηττού & της Πάτρας,
κατανέμοντας τα 5.000 δέντρα, λαμβάνοντας υπόψιν και τη δική σας ψήφο! Οι δράσεις θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2022 και θα γιορτάσουμε το ξεκίνημα αυτό με ενέργειες αναδάσωσης στις οποίες θα σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

 

Το καλό ξεκινάει από το πρωί…Αξίζει να το κάνουμε μαζί!


Μάθε περισσότερα για την ενέργεια στο  www.nounou.gr/familyanadasosi .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13/06/2023

Το επαγγελματικό προϊόν ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD ΟΑΤ πρόκειται για ένα νέο εξαιρετικό ρόφημα βρώμης για τον καφέ! Μια απολαυστική και φυτική επιλογή από τη ΝΟΥΝΟΥ!