ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
13/06/2023

Το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD OAT Ρόφημα Βρώμης δημιουργεί πλούσιο αφρόγαλα με βελούδινη και γυαλιστερή υφή. Έχει διακριτική γεύση που αναδεικνύει το γευστικό προφίλ του καφέ.

List Item
Πλούσιο αφρόγαλα
Γυαλιστερή & βελούδινη υφή
Αναδεικνύει το γευστικό προφίλ του καφέ

 

Η γκάμα της επαγγελματικής σειράς προϊόντων για τον καφέ ΝΟΥΝΟΥ ΒΑRISTA’S GOLD διευρύνεται με την προσθήκη του νέου NOYNOY BARISTA'S GOLD OAT ρόφημα βρώμης, μια ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν τα φυτικά ροφήματα στον αγαπημένο τους καφέ.

Το NOYNOY BARISTA'S GOLD OAT δημιουργεί πλούσιο αφρόγαλα, με διακριτική γεύση που αναδεικνύει το γευστικό προφίλ του καφέ, διαθέτοντας παράλληλα βελούδινη και γυαλιστερή υφή, με ελαστικότητα.

Με την ποιότητα και την υψηλή τεχνογνωσία της FrieslandCampina, το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD OAT απαντάει στην αυξανόμενη ανάγκη των επαγγελματιών και των καταναλωτών για φυτικές επιλογές στα ροφήματα καφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

05/06/2024

Το ΝΟΥΝΟΥ, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis, προσφέρει πάνω από 600.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ, για το σχολικό έτος 2023-2024, σε περισσότερα από 6.700 παιδιά που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.