Γάλα + Αγάπη = Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!
Το ΝΟΥΝΟΥ προσφέρει έμπρακτα αγάπη και φροντίδα, σε παιδιά και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού απ’ όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας έμπρακτα τις ανάγκες τους σε γάλα.
Με το πρόγραμμα «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!» το ΝΟΥΝΟΥ από τον Δεκέμβρη 2015 έχει προσφέρει δωρεάν περισσότερα από 500.000 ποτήρια γάλα και συνεχίζει να προσφέρει σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού με ιδρυτή τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης έχοντας όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού! Το ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει έμπρακτα και τα 14 σπίτια του Χαμόγελου του παιδιού (Μαρούσι, Μελίσσια, Μόσχατο, Καρέας, Περιστέρι, Αμπελόκηποι, Αίγιο, Αγρίνιο, Αρχαία Κόρινθος, Βροχίτσα, Κυλλήνη, Κέρκυρα, Μύτικας & Φοίνικας).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Tα Παιδικά Χωριά SOS, εδώ και 40 χρόνια, δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που έχουν ανάγκη. Το ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει έμπρακτα και τα 7 σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS (Βάρη, Πλαγιαρίου, Θράκη, Ηράκλειο Κρήτης, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη & Αθήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η Κιβωτός του Κόσμου εδώ και 18 χρόνια, δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών και μητέρων που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης. Το ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει έμπρακτα και τα 3 σπίτια της Κιβωτού του Κόσμου (Αθήνα, Χίος & Ιωάννινα).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη.
Το ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει έμπρακτα τους 2 φορείς με χώρους φιλοξενίας (Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών & Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»)

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε πατήστε εδώ.

To ΜΠΟΡΟΥΜΕ από το 2011 καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Το ΝΟΥΝΟΥ στηρίζει έμπρακτα 9 φορείς με τη βοήθεια του Μπορούμε (Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιάς, Αθήνα, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Πάτρα, Δράμα Αλεξανδρούπολη & Βέροια).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Το γάλα είναι θρεπτικό από τη φύση του. Οι επιστήμονες έχουν βρει περισσότερα από 400 συστατικά στο γάλα. Πολλά από αυτά είναι απαραίτητα σε μια υγιεινή διατροφή. Οι παρακάτω θρεπτικές ουσίες είναι από τα απαραίτητα συστατικά που περιέχονται στο γάλα.

 • Πρωτεΐνες - Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και την
  διατήρηση των μυών και των οστών.
 • Ασβέστιο - Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη
  και τη συντήρηση των οστών και των δοντιών.
 • Φώσφορος - Μαζί με το ασβέστιο, ο φώσφορος είναι ένα δομικό συστατικό του σκελετού. Ο φώσφορος επίσης εμπλέκεται στην απελευθέρωση της ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα.
 • Κάλιο - Το κάλιο βοηθά στον έλεγχο της αυξημένης αρτηριακής
  πίεσης που προκαλείται από την περίσσεια νατρίου (αλάτι).
 • Βιταμίνη Β2 - Η βιταμίνη Β2 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας από τους
  υδατάνθρακες και τα λίπη.
 • Βιταμίνη Β12 - Η βιταμίνη Β12 βοηθά την πέψη της τροφής και τον μεταβολισμό μας.
  Συμμετέχει επίσης στο νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα,
  και στην ενεργειακή μας απόδοση.
*/?>
Φεβρουάριος έως Ιούλιος 2016
Μέσω της ενέργειας «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί» το ΝΟΥΝΟΥ σε συνεργασία με τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και φυσικά τη δική σας πολύτιμη βοήθεια προσέφερε 133.680 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό, τα οποία δόθηκαν στους ακόλουθους ΜΚΟ, έως τέλος Ιουλίου (δείτε pdf με τους ΜΚΟ)
Φεβρουάριος έως Ιούλιος 2016
Μέσω της ενέργειας «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί» το ΝΟΥΝΟΥ σε συνεργασία με τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και φυσικά τη δική σας πολύτιμη βοήθεια προσέφερε 133.680 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό, τα οποία δόθηκαν στους ακόλουθους ΜΚΟ, έως τέλος Ιουλίου (δείτε pdf με τους ΜΚΟ)
Παγκόσμια ημέρα γάλατος - 1η Ιουνίου
Γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα γάλακτος το ΝΟΥΝΟΥ μοίρασε 6.900 γαλατένια χαμόγελα στο Φανουράκειο Ίδρυμα και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα
Πάσχα 2016
Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, το ΝΟΥΝΟΥ μοίρασε περισσότερα από 31.000 ποτήρια γάλα σε επιλεγμένους μη κυβερνητικούς οργανισμούς που έχουν ανάγκη (δείτε pdf με τους ΜΚΟ)
Μάρτιος 2016
Το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε πάνω από 21.000 ποτήρια γάλα σε παιδιά, μέσω των Οργανισμών «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον «Ερυθρό Σταυρό»!
Μάρτιος 2016
Το ΝΟΥΝΟΥ στάθηκε δίπλα στα παιδιά που ήρθαν από μακρινές χώρες και τους πρόσφερε συνολικά 12.000 ποτήρια παιδικό γάλα, με παράδοση στον καταυλισμό που στήθηκε στο Σχιστό!
Δεκέμβριος 2015 – Ιανουάριος 2016
Το ΝΟΥΝΟΥ μοίρασε τελικά περισσότερα από 260.000 ποτήρια γάλα στα 1.000 παιδιά των 5 επιλεγμένων οργανισμών που συμμετείχαν εξαρχής στο πρόγραμμα «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!»
Χριστούγεννα 2015
Με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων το ΝΟΥΝΟΥ μοίρασε πάνω από 40.000 ποτήρια γάλα σε επιλεγμένα ιδρύματα!
27/11/2015 - 06/01/2016 ΜΠΑΖΑΡ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ CHRISTMAS FACTORY
Το ΝΟΥΝΟΥ υποστήριξε ενεργά τα Χριστουγεννιάτικα bazaar 5 οργανισμών, χορηγώντας την παρουσία τους στο «The Christmas Factory». Χιλιάδες κόσμου πέρασε από την Τεχνόπολις (κτίριο Δ12) του Δήμου Αθηναίων από τις 27/11 έως τις 06/01 για να στηρίξει ενεργά τα παιδιά των επιλεγμένων φορέων. Στο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, το ΝΟΥΝΟΥ πραγματοποίησε στις 19/12 την Μεγαλύτερη Γιορτή Χαράς & Παιχνιδιού αποκλειστικά για τα παιδιά των οργανισμών δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να παίξουν διασκεδάζοντας παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ!!!
19/12/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ μαζί με τα παιδιά στο Christmas Factory!
«Χρόνια πολλά & Καλή Χρονιά!!!»
Γέλια και χαρά γέμισε το Christmas Factory από τα παιδιά των οργανισμών που πλημμύρισαν το πρωί του Σαββάτου 19/12 το χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Παρέα με τις οικογένειες των εργαζομένων από το ΝΟΥΝΟΥ, μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος στα πολυάριθμα παιχνίδια του πάρκου και διασκέδασαν με το Χιονάνθρωπο, τον Τάρανδο και την πανύψηλη Βασίλισσα του Χιονιού! Όλοι όσοι ήταν παρόντες έπαιξαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα θεατρικό έργο, ενώ έλαβαν δώρα από το ΝΟΥΝΟΥ μαζί με τις ευχές του Άϊ-Βασίλη! Σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ένα Υπέροχο 2016!!!»
23/12/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στην Κιβωτό του Κόσμου στην Χίο!
«Ευτυχία, Υγεία & Πολλά Χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!» Υπέροχες στιγμές πέρασαν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Χίο αυτά τα Χριστούγεννα, παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ, παιδαγωγούς και πολλά δώρα! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την ζωντάνια και την χαρά τους και τους ευχόμαστε από καρδιάς «Καλά Χριστούγεννα & Πολλές Ευχές για ένα Υπέροχο 2016!»
22/12/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στο Φανουράκειο του Ηρακλείου Κρήτης!
«Χρόνια πολλά!!!» Γέλια και χαρά γέμισε το Φανουράκειο ίδρυμα – Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Ηρακλείου στην Κρήτη, από τα παιδιά που έπαιξαν, διασκέδασαν και έλαβαν δώρα από το ΝΟΥΝΟΥ μαζί με πολλές ευχές! Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία, τις αγκαλιές και την χαρά να ευχηθούμε παρέα «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!»
06/12/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στο Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου στην Θεσσαλονίκη
«Καλά Χριστούγενναααααα!!!» Τις χαρούμενες φωνές των παιδιών στο Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου ξεσήκωσαν οι παιδαγωγοί-ανιματέρ που διασκέδασαν μαζί τους και μοίρασαν πολύτιμες στιγμές χαράς και παιχνιδιού μαζί με πολλά πολλά δώρα! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τόσο ζεστή φιλοξενία και τις τεράστιες αγκαλιές!
05/12/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στο Παιδικό Χωριό Θράκης, Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης
«Ήταν τέλεια!» Όλα τα παιδιά στο Παιδικό Χωριό Θράκης στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη που τους επιφύλαξε το ΝΟΥΝΟΥ! Παρέα με τους εξειδικευμένους παιδαγωγούς, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού Θράκης έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά για την αγάπη τους!
29/11/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στο Χαμόγελο του Παιδιού, Κέρκυρα
«Περάσαμε υπέροχα!» Όλα τα παιδιά του σπιτιού του Χαμόγελου του Παιδιού που βρίσκονται στην Κέρκυρα, διασκέδασαν παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ, συμμετέχοντας σε δράσεις και πολλά παιχνίδια! Σας ευχαριστούμε όλους όσους βρεθήκατε εκεί!
28/11/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στο Χαμόγελο του Παιδιού, Αίγιο
28/11/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στην Κιβωτό της Αγάπης, Πάτρα
«Τι ωραία έκπληξη!» Το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε το απόγευμα του Σαββάτου στιγμές χαράς σε 2 σπίτια, σε Αίγιο και Πάτρα, χαρίζοντας δυνατά γέλια και πολλά δώρα στους μικρούς του φίλους! Παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ τα παιδιά διασκέδασαν με παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες! Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!
27/11/2015 Το ΝΟΥΝΟΥ στην Κιβωτό του Κόσμου, Πωγωνιανή Ηπείρου
«Ήταν μοναδικά!» Τα παιδιά της στέγης της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή πέρασαν υπέροχα, παίζοντας και διασκεδάζοντας παρέα με το ΝΟΥΝΟΥ! Ευχαριστούμε για την ζωγραφιές, τα φιλιά και χαμόγελα!!!
Όροι ΣυμμετοχήςΠολιτκή απορρήτου Designed 'n Developed