ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
26/01/2023

Στα Environmental Awards 2022 λάβαμε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Έξυπνες» τεχνολογίες νερού και εξοπλισμός.

 

 

Οι βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζουμε στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, μας χάρισαν το ασημένιο βραβείο στα Environmental Awards 2022 στην κατηγορία «Έξυπνες» τεχνολογίες νερού́ & εξοπλισμός.

 

 

 

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που αφορά τις βιώσιμες διαδικασίες που ακολουθούμε για να αξιοποιήσουμε και να επαναχρησιμοποιήσουμε το νερό που καταναλώνεται στο εργοστάσιο για να καλυφθούν οι ανάγκες παραγωγής. Η βράβευση αυτή αναδεικνύει τα αποτελέσματα της στρατηγικής μας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», συμβάλλοντας ουσιαστικά στο όραμά μας για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους!

 

Στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα παράγονται τα γάλατα ΝΟΥΝΟΥ Family, NOYNOY kid, NOYNOY Noulac, NOYΝOY CalciPlus, ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’ S GOLD, Choice, οι κρέμες γάλακτος NOYNOY και τα γιαούρτια NOYNOY. Η μονάδα ακολουθεί τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, ασφάλειας και βιωσιμότητας υπό την εποπτεία άρτιου καταρτισμένου προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13/06/2023

Το επαγγελματικό προϊόν ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD ΟΑΤ πρόκειται για ένα νέο εξαιρετικό ρόφημα βρώμης για τον καφέ! Μια απολαυστική και φυτική επιλογή από τη ΝΟΥΝΟΥ!